Jaunumi

Viss aktuālākais par un ap slimnīcu...

Priecāsimies, ka mums ir sava slimnīca!

Priecāsimies, ka mums ir sava slimnīca!

Vēlos pastāstīt par savu ārstēšanos Ogres slimnīcā.
5.martā, vēlā vakarā, mazmeita izsauca ātro palīdzību, jo man bija lielas sāpes. Liels paldies Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta meitenēm, kuras palīdzēja aiziet līdz mašīnai, iekāpt tajā un sēdēja, mani pieturot. Slimnīcā jau sagaidīja ar ratiņkrēslu, uzņemšanā mani rūpīgi pārbaudīja. Ārsts teica, ka būs jāpaliek slimnīcā, pasauca manu mazmeitu, lai atdod, kas paņemts līdzi.
Mani ievietoja pirmajā stāvā, kur visu laiku rūpējās māsiņas, lika pie sistēmas, jautāja, vai ir labāk. Nākamajā rītā pārveda uz otrā stāva 210.istabiņu, kur par mani atkal rūpējās mīļas, jaukas māsiņas, sanitārītes, pat apkopēja nepagāja garām, neapjautājoties, vai ir labāk. Ārstējošā dakterīte Anastasija Suhova ar sonogrāfa palīdzību noteica kaiti un atzina, ka obligāti jāoperē, jo ir žultsakmeņi un nabas trūce. Uz dažām dienām palaida mājās. Ģimenes ārsts uzrakstīja norīkojumu.
11.martā devos uz pārrunām ar dakterīti, bija jāpiesaka rinda un 15.martā astoņos no rīta jābūt slimnīcā, lai sagatavotos operācijai. 16.martā operēja. Gulēju 202.istabiņā. Atkal smaidošas māsiņas, sanitārītes. Liekot sistēmu, jautāja, kā labāk nolikt roku, brīdināja, ka sāpēs.
Ēdieni garšīgi, porcijas lielas. Man nebija ēstgribas, pajautāja, ko labāk – piena putriņu vai sautējumu un daudz ko citu. Vai vēl kur ir tāda uzmanība kā Ogres slimnīcā? 20.martā palaida mājās, mana ārstējošā dakterīte atvadījās, apņēma mani, novēlēja vislabāko. Sajūta tāda kā senām, labām draudzenēm.
Dzirdēju Viņķeles runu un to, ka sūtīja uz Ogri kaut kādu komisiju. Ko viņa gribēja no Širova kunga? Viņš taču glāba kā visu kolektīvu, tā slimniekus, lai neaplipinātu. Ko gan šī ministre zina? Abas ar Āboltiņu grauza pensionārus, tagad ķērās pie Ogres slimnīcas vadītāja, jo viņam ir mugurkauls.
Es varu teikt vislielāko paldies visam slimnīcas kolektīvam par rūpēm, ko veltāt saviem slimniekiem. Novēlu izturību un veselību šajā grūtajā laikā! Priecāsimies, ka mums ir tāda Ogres slimnīca ar tik brīnišķīgiem darba rūķīšiem, kas rūpējas par mums! Paldies! Arī dakterim Širovam novēlu turēties tikpat braši kā līdz šim!

————
Ar patiesu cieņu – Ģertrūde Ivanova, pensionāre Lielvārdē